GANESHA

Ayur Yoga brengt de wijsheid van Ayurveda en Yoga samen

"Yoga is de reis van het zelf, door het Zelf, naar het Zelf."

De Bhagavad Gita

Ayur Yoga

Ayur Yoga omarmt de krachtige combinatie van Hatha Yoga en meditatie, geïnspireerd door de principes van Ayurveda. Hierbij worden de dosha (constitutie) prakriti en vikriti, de levenssituatie, het lichaam en de geest van elk individu in overweging genomen.

Ontdek de betovering van Ayur Yoga en sluit je aan bij onze groepslessen. Harmonie tussen lichaam en geest wordt verweven met de wijsheid van Ayurveda. Doe mee en ervaar de kracht van Hatha Yoga en meditatie. Onze lessen richten zich op jouw unieke constitutie, levenssituatie en welzijn. Ontdek diepe ontspanning, vergroot je flexibiliteit en versterk je lichaam. Ervaar de ondersteunende gemeenschap en begeleiding van onze ervaren instructeur.
Kies voor een gezonder, evenwichtiger en gelukkiger leven met Ayur Yoga. Sluit je aan en ontdek de transformatieve kracht van deze harmonieuze samensmelting.

"Leg je hart, geest en ziel in zelfs de kleinste handelingen. Dit is het geheim van succes."

Swami Sivananda

Stoelyoga

Stoelyoga is een toegankelijke en veelzijdige vorm van yoga die speciaal is ontworpen voor mensen die beperkt zijn in mobiliteit, zoals ouderen, mensen met blessures of mensen die langdurig zitten. Het mooie van stoelyoga is dat je kunt genieten van alle voordelen van traditionele yogahoudingen, zelfs terwijl je comfortabel op een stoel zit.

Met behulp van een stoel als ondersteuning en stabiliteit, kun je werken aan het vergroten van je flexibiliteit, het versterken van je spieren en het verbeteren van je balans. Stoelyoga omvat zachte bewegingen, strekoefeningen en ademhalingstechnieken die je lichaam stimuleren en tegelijkertijd spanning en stress verminderen.

Het mooie van stoelyoga is dat het voor iedereen toegankelijk is, ongeacht leeftijd, conditie of fitheidsniveau. Het maakt het mogelijk om op een veilige en comfortabele manier te bewegen, zonder druk op de gewrichten of het risico op overbelasting. Het is een vorm van lichaamsbeweging die zich aanpast aan jouw behoeften en mogelijkheden, waardoor het geschikt is voor zowel beginners als ervaren yogabeoefenaars.

Naast de fysieke voordelen biedt stoelyoga ook tal van mentale voordelen. Het beoefenen van stoelyoga kan helpen om de geest te kalmeren, stress te verminderen en een gevoel van innerlijke rust en welzijn te bevorderen. Het is een moment van ontspanning en zelfzorg in het drukke dagelijkse leven.

Lesschema

Ayur yoga

Maandag ochtend: 
Maandag avond: 
Woensdag avond: 
Vrijdag ochtend: 

Stoel Yoga

Vrijdag ochtend: 


8:30-10:00
19:00-20:30
19:30-21:00
8:30-10:00


10:30-11:30


Medium
Beginner
Gevorderden
Medium