GANESHA

Geef jezelf de ultieme ontspanning en verlichting met een helende massage

KRUIDENSTEMPELMASSAGE

Kruidenstempelmassage

Deze reinigende massage is bijzonder fijn voor degene met reumatische, spier of Vata gerelateerde  klachten. De met kruiden gevulde katoenen doeken gevormd tot een stempel(bol), worden in een stoompan blijvend verwarmd gedurende de massage. Dankzij de warmte dringen de medicinale kruiden de diepere lagen van de weefsels in. Het bevordert de bloedsomloop, reinigt en verjongt. Na deze massage ervaart u een diepe ontspanning.

Tussen het opwarmen van de stempels door, ervaart u massage grepen met opgewarmde Ayurvedische sesam olie. Deze massage adviseer ik in het bijzonder gedurende de koude en regenachtige dagen.

Waarom zou u kiezen voor een Ayurvedische massage of behandeling?

  • Voor het mentale en lichamelijke welzijn. Om te ontspannen en tot rust te komen.
  • Andersom kan na de ontspanning weer een algeheel gevoel van vitaliteit ervaren worden.
  • Massages verhogen de immuniteit en hebben een preventieve werking m.b.t. ziekten.
  • Om afvalstoffen op te ruimen en af te voeren.
  • Specifiek ook voor reuma en artritis, huidaandoeningen, spierziekten, slapeloosheid, depressie, burn-out, overgangsklachten, slechte bloedcirculatie, rugklachten en nog veel meer.

 

Voorafgaand aan elke massage zal ik altijd tijdens een kort gesprek evalueren welke behandeling voor u doeltreffend is, en zal ik daaruit opmaken welke medicinale kruiden olie ik tijdens de behandeling zal gebruiken.

"Massage is de kunst van het aanraken en helen, waarbij het lichaam en de geest in harmonie worden gebracht."